ASELSAN İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI Pazartesi, Nisan 9, 2018 - 11:42

Fırat Üniversitesi ve ASELSAN arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde; Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümünde yapılan çalışmaların, savunma sanayiye yönelik alanlarda kullanılabilirliğini değerlendirmek üzere, Aselsan mühendislerinin katı

6. Uluslararası Adli Bilişim ve Güvenlik Sempozyumu Bölümümüz Katkıları ile Antalya'da Gerçekleştirildi. Pazartesi, Mart 26, 2018 - 16:29

Bölümümüz tarafından organize edilen 6. Uluslararası Adli Bilişim ve Güvenlik Sempozyumu (ISDFS) Antalya'da gerçekleştirldi. ISDFS, akademide ve endüstride çalışan araştırmacılara ve uzmanlara adli bilişim ve güvenlik alanlarında fikir alışverişinde bulunma platformu sunmuştur. Sempozyum resimlerine aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

Elazığ Askeri Bakım Fabrikasını Ziyaret Pazartesi, Aralık 18, 2017 - 14:55

Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri 13.12.2017 tarihinde Elazığ 54. Askeri Bakım Fabrikasını ziyaret etmişlerdir. Yapılan ziyaret ve toplantıda, Fakültelerimiz ve Askeri Bakım Fabrikası arasında işbirliğini artırma ve birlikte proje üretme konularında fikir birliğine varılmıştır.

10.TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLAR TOPLANTISI YAPILDI Pazartesi, Aralık 18, 2017 - 11:27

Batman Üniversitesi tarafından organize edilen 10. Teknoloji Fakültesi Dekanlar Toplantısı 08-09 Aralık 2017 tarihlerinde Batman’da yapıldı. Toplantıya fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Z.Hakan AKPOLAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KOCA ve fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf VAROL katılmıştır.

ACM Fırat Öğrenci Topluluğu Algoritma Yarışması Cuma, Aralık 8, 2017 - 14:34

Mühendislik fakültesinde, 1 Aralık 2017 tarihinde ACM Fırat Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen algoritma ve programlama yarışmasına katılan fakültemiz yazılım mühendisliği öğrencileri Nihat ÇELİK, Metin HATİPOĞLU ve Hamza DUMAN yarışmayı birincilik ile tamamlamış ve teknoloji fakültemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Pazar, Kasım 19, 2017 - 22:24

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Derneğin web sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yazılım ve Siber Güvenlik Derneği

Softtech Firması Üniversitemizi Ziyarete Geldi. Salı, Ekim 24, 2017 - 20:03
Teoriden Pratiğe Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri
Türkiye'nin en büyük yazılım üreticilerinden biri olan SOFTTECH 26 Ekim 2017 Perşembe günü, Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri hakkında bir konferans vermek için üniversitemize geldi.

Yazılım Mühendisliği Bölümü 100/2000 YÖK Doktora Bursu Tanıtım Video'su Pazartesi, Haziran 5, 2017 - 20:58

Yazılım Mühendisliği Bölümü 100/2000 YÖK Doktora Bursu Tanıtım Video'su.

Yazılım Mühendisliği Neden Farklı Perşembe, Haziran 1, 2017 - 11:28

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf Varol’un "Yazılım Mühendisliği Neden Farklı" başlıklı yazısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sayfalar