Haberler

Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) Tanıtım Videoları Pazartesi, Ağustos 10, 2020 - 13:49

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) Tanıtım Videoları'na aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Aday Öğrenciler Bu Haber Size! Cuma, Temmuz 24, 2020 - 19:05

Sevgili adaylar, bu videoyu izlemeden tercih yapmamanızı öneriyoruz.

Tercih sürecinde tüm aday öğrencilere başarılar dileriz.

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Tanıtım videosu için tıklayınız.

Kanal Fırat'ta Dijital Yaşam Konulu Söyleşi Pazartesi, Haziran 22, 2020 - 10:45
Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Karabatak, Kanal Fırat'ta 06.06.2020 tarihinde yayınlanan Kişisel Gelişim Dünyası canlı yayın programına katılarak "Dijital Yaşam" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Progama aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
PROF. DR. ÇOŞKUN BAYRAK’IN ANISINA Cuma, Mart 13, 2020 - 13:24

Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Asaf VAROL hocamızın kaleme aldığı "PROF. DR. ÇOŞKUN BAYRAK’IN ANISINA" adlı köşe yazısına ulaşmak için tıklayınız.

Sıfır Atık İnovasyon Ödülü Salı, Kasım 5, 2019 - 10:43
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında, 'Yarınları Kurtarmaya Bugünden Başla' temalı 2.Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi  İstanbul Haliç Kongre merkezinde 01 Kasım 2019 da gerçekleştirildi.
NASA’nın Düzenlediği INTERNATIONAL NASA SPACE APPS CHALLENGE’da Bölümümüz Öğrencilerinin Başarısı Cuma, Kasım 1, 2019 - 11:08

NASA’nın dünya çapında eş zamanlı düzenlediği  INTERNATIONAL NASA SPACE APPS CHALLENGE’ da bölümümüz öğrencilerinden MUHAMMED KAĞAN HARLIOĞLU,

Kanal Fırat'ta TEKNOFEST'deki birincilik ödülü hakkında yapılan söyleşi Pazartesi, Ekim 7, 2019 - 17:17

Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. İbrahim TÜRKOĞLU'nun, Kanal Fırat'ta katılmış olduğu ve öğrencilerimiz Yunus Emre AYDIN ile Engin ÜLGER'in TEKNOFEST deki birincilik ödülüne giden "Yapay Zeka Temelli Katı Atık Ayrıştırma Makinası" proje geliştirme sürecini anlattığı TV programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kanal Fırat'ta yapay zeka konusunda yapılan söyleşi Cuma, Ekim 4, 2019 - 10:42

Kanal Fırat'ta 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan Fırat'ta Gündem isimli programa bölüm başkanımız Prof. Dr. Asaf VAROL konuk olarak katılmıştır. Yapılan söyleşiye ve Prof. Dr. Asaf VAROL'un yapay zeka konusunda görüşlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TEKNOFEST PROJE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK BAŞARISI Cumartesi, Eylül 21, 2019 - 23:05

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerimizden Yunus Emre Aydın ile Engin Ülger tarafından hazırlanan, proje danışmanlığı ve yönetimi Prof. Dr.

İşte Gurur Tablomuz (FIRAT UOLP) Salı, Eylül 10, 2019 - 14:05

Bölüm Başkanımız Prof. Dr.

Sayfalar