Haberler

TERCİH YAPAN ÖĞRENCİLER! FIRAT ÜNİVERSİTESİ UOLP PROGRAMINI BİLİYOR MUSUNUZ? Pazar, Ağustos 5, 2018 - 08:31

TERCİH YAPAN ÖĞRENCİLER!

Fırat Üniversitesi UOLP Tanıtım Videosu Perşembe, Temmuz 19, 2018 - 18:02

TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Yazılım Mühendisliği UOLP Programı Amerika'da Üçüncü Mezunlarını Verdi Cuma, Mayıs 25, 2018 - 12:02

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümünün Amerika’da Sam Houston State Üniversitesi ile ortaklaşa yürüttüğü Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) üçüncü mezunlarını verdi. 11 Mayıs 2018 günü muhteşem bir tören ile öğrencilerimiz diploma almaya hak kazandılar.

ASELSAN İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI Pazartesi, Nisan 9, 2018 - 11:42

Fırat Üniversitesi ve ASELSAN arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde; Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümünde yapılan çalışmaların, savunma sanayiye yönelik alanlarda kullanılabilirliğini değerlendirmek üzere, Aselsan mühendislerinin katı

6. Uluslararası Adli Bilişim ve Güvenlik Sempozyumu Bölümümüz Katkıları ile Antalya'da Gerçekleştirildi. Pazartesi, Mart 26, 2018 - 16:29

Bölümümüz tarafından organize edilen 6. Uluslararası Adli Bilişim ve Güvenlik Sempozyumu (ISDFS) Antalya'da gerçekleştirldi. ISDFS, akademide ve endüstride çalışan araştırmacılara ve uzmanlara adli bilişim ve güvenlik alanlarında fikir alışverişinde bulunma platformu sunmuştur. Sempozyum resimlerine aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

Elazığ Askeri Bakım Fabrikasını Ziyaret Pazartesi, Aralık 18, 2017 - 14:55

Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri 13.12.2017 tarihinde Elazığ 54. Askeri Bakım Fabrikasını ziyaret etmişlerdir. Yapılan ziyaret ve toplantıda, Fakültelerimiz ve Askeri Bakım Fabrikası arasında işbirliğini artırma ve birlikte proje üretme konularında fikir birliğine varılmıştır.

10.TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLAR TOPLANTISI YAPILDI Pazartesi, Aralık 18, 2017 - 11:27

Batman Üniversitesi tarafından organize edilen 10. Teknoloji Fakültesi Dekanlar Toplantısı 08-09 Aralık 2017 tarihlerinde Batman’da yapıldı. Toplantıya fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Z.Hakan AKPOLAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KOCA ve fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf VAROL katılmıştır.

ACM Fırat Öğrenci Topluluğu Algoritma Yarışması Cuma, Aralık 8, 2017 - 14:34

Mühendislik fakültesinde, 1 Aralık 2017 tarihinde ACM Fırat Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen algoritma ve programlama yarışmasına katılan fakültemiz yazılım mühendisliği öğrencileri Nihat ÇELİK, Metin HATİPOĞLU ve Hamza DUMAN yarışmayı birincilik ile tamamlamış ve teknoloji fakültemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Pazar, Kasım 19, 2017 - 22:24

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Derneğin web sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yazılım ve Siber Güvenlik Derneği

Sayfalar