Sıfır Atık İnovasyon Ödülü Salı, Kasım 5, 2019 - 10:43
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında, 'Yarınları Kurtarmaya Bugünden Başla' temalı 2.Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi  İstanbul Haliç Kongre merkezinde 01 Kasım 2019 da gerçekleştirildi.
NASA’nın Düzenlediği INTERNATIONAL NASA SPACE APPS CHALLENGE’da Bölümümüz Öğrencilerinin Başarısı Cuma, Kasım 1, 2019 - 11:08

NASA’nın dünya çapında eş zamanlı düzenlediği  INTERNATIONAL NASA SPACE APPS CHALLENGE’ da bölümümüz öğrencilerinden MUHAMMED KAĞAN HARLIOĞLU,

Kanal Fırat'ta TEKNOFEST'deki birincilik ödülü hakkında yapılan söyleşi Pazartesi, Ekim 7, 2019 - 17:17

Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. İbrahim TÜRKOĞLU'nun, Kanal Fırat'ta katılmış olduğu ve öğrencilerimiz Yunus Emre AYDIN ile Engin ÜLGER'in TEKNOFEST deki birincilik ödülüne giden "Yapay Zeka Temelli Katı Atık Ayrıştırma Makinası" proje geliştirme sürecini anlattığı TV programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kanal Fırat'ta yapay zeka konusunda yapılan söyleşi Cuma, Ekim 4, 2019 - 10:42

Kanal Fırat'ta 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan Fırat'ta Gündem isimli programa bölüm başkanımız Prof. Dr. Asaf VAROL konuk olarak katılmıştır. Yapılan söyleşiye ve Prof. Dr. Asaf VAROL'un yapay zeka konusunda görüşlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TEKNOFEST PROJE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK BAŞARISI Cumartesi, Eylül 21, 2019 - 23:05

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerimizden Yunus Emre Aydın ile Engin Ülger tarafından hazırlanan, proje danışmanlığı ve yönetimi Prof. Dr.

İşte Gurur Tablomuz (FIRAT UOLP) Salı, Eylül 10, 2019 - 14:05

Bölüm Başkanımız Prof. Dr.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Asaf Varol'un YKS Yerleştirmeleri Hakkında Yazısı Cumartesi, Ağustos 10, 2019 - 22:34
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Asaf Varol'un YKS yerleştirmeleri sonrasında Bölümümüz programlarını ilgilendiren yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPAN ÖĞRENCİLER! Bu videoyu izlemeden tercih yapmamanızı öneririm. Cuma, Temmuz 19, 2019 - 10:41

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İngilizce eğitim sunan Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) ile Türkçe eğitim sunan bölümlerin tanıtımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

UOLP Programı Hakkında Bilgiler ve Sıkça Sorulan Sorular Çarşamba, Temmuz 17, 2019 - 20:20

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans programı (UOLP) hakkında sıkça sorulan sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Erzurum'daki TÜBİTAK Bölge Yarışmasında Öğrencilerimiz Birincilik Ödülü Aldılar Perşembe, Haziran 27, 2019 - 10:44

Erzurum'daki TÜBİTAK bölge yarışmasında öğrencilerimiz "yapay zeka ile katı atık ayrışım" projesi ile birincilik ödülü almışlardır.

Sayfalar