Haberler

Prof. Dr. Engin AVCI öncülüğünde "Görüntü Tabanlı Spermiogram Test Sistemi" geliştirildi Pazartesi, Mart 29, 2021 - 19:56

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Avcı öncülüğünde,  Türkiye'de ilk defa Görüntü Tabanlı Spermiogram Test Sistemi (GTASTS) geliştirilerek uygulamaya konuldu.

Üniversitemize 2019 Yılı Çevre Özel Ödülü Çarşamba, Mart 3, 2021 - 13:18

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 23 yıldır düzenlenen çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller çeşitli kategorilerde sahiplerini buldu.

Bölümümüz ve Koç-Arçelik Arasında İmzalanan Protokolün Lansmanı Gerçekleştirildi Çarşamba, Mart 3, 2021 - 08:49

Bölümümüzün de paydaşları arasında olduğu Arçelik-Prep Lansmanı 2 Mart 2021 Tarihinde yapıldı.

Bölümümüz ve Koç-Arçelik Arasında İmzalanan Protokolün Tanıtım Canlı Yayını Yapılacaktır Çarşamba, Mart 3, 2021 - 00:31

2 Mart 2021 saat 14:00'da başlayacak canlı yayın etkinliğine üniversitemiz adına rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Dekanımız Prof. Dr. Bahar Demirel ve Yazılım Müh.Böl.Bşk. Prof. Dr. Resul DAŞ katılacaktır.

Öğretim Üyelerimiz, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'nde Perşembe, Aralık 3, 2020 - 22:34

Stanford Üniversitesi’nden John IOANNİDİS ve arkadaşları tarafından “Plos Biology” dergisinden yayımlanan dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesi, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer aldı.

TRT GAP Radyosu'nda Prof. Dr. Engin AVCI ile Özel Program Cuma, Kasım 6, 2020 - 11:46

TRT GAP Radyosu 07.11.2020 Cumartesi Saat 11.45'te "Pandemi Sürecinde Siber Olaylar ve Siber Saldırı Çeşitleri" konulu canlı yayın Prof. Dr. Engin AVCI ile yapılmıştır.

Yayına ulaşmak için tıklayınız.

PATENTLE TÜRKİYE YARIŞMASINDA FIRAT ÜNİVERSİTESİNE ÖDÜL Pazartesi, Ekim 19, 2020 - 10:39
Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 2. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışması düzenlendi. Söz konusu patent yarışması ile üniversitelerde üretilen teknik bilginin patente dönüştürülerek ülke ekonomisinin ve teknolojisinin gelişmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na Atama Pazartesi, Eylül 28, 2020 - 15:06

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat KARABATAK Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak atanmıştır.

TEKNOFEST PROJE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK BAŞARISI Pazar, Eylül 27, 2020 - 20:31

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Ersin Ulaş, Gizem Arslan ve Özlem Karagöz ile Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Ömer Muhammet Uzun, Abdurrahman Onat ve Faruk Akyol tarafından hazırlanan ve proje danışmanlığını Prof. Dr.

Sayfalar