Haberler

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Pazar, Kasım 19, 2017 - 22:24

Bölümümüz öğretim elemanları Yazılım ve Siber Güvenlik Derneğini Kurdu. Derneğin web sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yazılım ve Siber Güvenlik Derneği

Softtech Firması Üniversitemizi Ziyarete Geldi. Salı, Ekim 24, 2017 - 20:03
Teoriden Pratiğe Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri
Türkiye'nin en büyük yazılım üreticilerinden biri olan SOFTTECH 26 Ekim 2017 Perşembe günü, Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri hakkında bir konferans vermek için üniversitemize geldi.

Yazılım Mühendisliği Bölümü 100/2000 YÖK Doktora Bursu Tanıtım Video'su Pazartesi, Haziran 5, 2017 - 20:58

Yazılım Mühendisliği Bölümü 100/2000 YÖK Doktora Bursu Tanıtım Video'su.

Yazılım Mühendisliği Neden Farklı Perşembe, Haziran 1, 2017 - 11:28

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf Varol’un "Yazılım Mühendisliği Neden Farklı" başlıklı yazısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Fırat UOLP Öğrencileri ABD'de Mezun Oldu Pazartesi, Mayıs 15, 2017 - 22:46

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf Varol’un "Fırat UOLP Öğrencileri ABD'de Mezun Oldu" başlıklı yazısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi UOLP Programı Tanıtım Video'su Salı, Nisan 11, 2017 - 11:05

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümünün Amerika'da Sam Houston State Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü ile birlikte yürüttüğü Ortak Lisans Programı Tanıtım Video'su.

ULUSLARARASI ORTAK LİSANS PROGRAMINA (UOLP) AİT KOŞULLAR VE AÇIKLAMALAR Salı, Haziran 14, 2016 - 14:17

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN AMERİKA’DA SAM HOUSTON STATE ÜNİVERSİTESİ İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜ ORTAK LİSANS PROGRAMINA (UOLP) AİT KOŞULLAR VE AÇIKLAMALAR

2016-2017 AKADEMİK DÖNEMİ İÇİNDİR

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ UOLP PROGRAMINDAN HABERİNİZ VAR MI? Çarşamba, Haziran 8, 2016 - 12:40

Fırat Üniversitesi’nin Teknoloji Fakültesi bünyesinde kurulmuş Yazılım Mühendisliğinin Amerika Birleşik Devletlerindeki Sam Houston Devlet Üniversitesi ile ortak yürütülen uluslararası ortak lisans programından haberiniz var mı? Eminim ki çoğunuzun haberi yoktur, çünkü bu programı yeterince duyurmadık ya da duyuramadık... Sebebine gelince de sonuçlarını bekledik.

Sayfalar