Haberler

Öğretim Üyelerimiz, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'nde Perşembe, Aralık 3, 2020 - 22:34

Stanford Üniversitesi’nden John IOANNİDİS ve arkadaşları tarafından “Plos Biology” dergisinden yayımlanan dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesi, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer aldı.

TRT GAP Radyosu'nda Prof. Dr. Engin AVCI ile Özel Program Cuma, Kasım 6, 2020 - 11:46

TRT GAP Radyosu 07.11.2020 Cumartesi Saat 11.45'te "Pandemi Sürecinde Siber Olaylar ve Siber Saldırı Çeşitleri" konulu canlı yayın Prof. Dr. Engin AVCI ile yapılmıştır.

Yayına ulaşmak için tıklayınız.

PATENTLE TÜRKİYE YARIŞMASINDA FIRAT ÜNİVERSİTESİNE ÖDÜL Pazartesi, Ekim 19, 2020 - 10:39
Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 2. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışması düzenlendi. Söz konusu patent yarışması ile üniversitelerde üretilen teknik bilginin patente dönüştürülerek ülke ekonomisinin ve teknolojisinin gelişmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Mezunumuz Tevfik DEMİREL Microsoft'un Açığını Buldu Perşembe, Ekim 1, 2020 - 12:59
Mezunumuz, Tevfik DEMİREL tarafından Microsoft’a ait bir üründe güvenlik açıklığı tespit edildi.

İlgili açıklık için Microsoft’un ürün geliştirme mühendisleri ve güvenlik araştırma ekipleri Cve-mitre kodu ve Nist-Nvd kodları ile beraber bir güvenlik yama çalışması başlatıldı ve açıklık kapatıldı.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na Atama Pazartesi, Eylül 28, 2020 - 15:06

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat KARABATAK Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak atanmıştır.

TEKNOFEST PROJE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK BAŞARISI Pazar, Eylül 27, 2020 - 20:31

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Ersin Ulaş, Gizem Arslan ve Özlem Karagöz ile Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Ömer Muhammet Uzun, Abdurrahman Onat ve Faruk Akyol tarafından hazırlanan ve proje danışmanlığını Prof. Dr.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı'na Atama Cumartesi, Eylül 26, 2020 - 00:54

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih ÖZKAYNAK Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılı'ğı görevine atanmıştır.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ tarafından TEKNOFEST projelerine ziyaret. Pazartesi, Eylül 7, 2020 - 23:06

SALGIN SÜRECİNDE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİKLE MESLEKİ EĞİTİM ve AFET ARAMA KURTARMA ROBOTU projeleri ile TEKNOFEST'teyiz.

Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) Tanıtım Videoları Pazartesi, Ağustos 10, 2020 - 13:49

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) Tanıtım Videoları'na aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sayfalar