Yazılım Mühendisliği UOLP Programı Amerika'da Üçüncü Mezunlarını Verdi

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümünün Amerika’da Sam Houston State Üniversitesi ile ortaklaşa yürüttüğü Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) üçüncü mezunlarını verdi. 11 Mayıs 2018 günü muhteşem bir tören ile öğrencilerimiz diploma almaya hak kazandılar. Bu öğrencilerimiz, Muhammet Emre CeceliBurak ÇetinÖmer GaripNurettin Selçuk ŞenolArda Küçüköz ve Mehmet Papila. Yaz dönemi sonunda da (Ağustos 2018) Tuba Elmas, Fevzi Emre Aykut ve Rauf Kerem Aykut mezun olan öğrencilerimiz kervanına katıldılar.

Yeni mezun olan öğrencilerimizden Nurettin Selçuk Şenol ve Ömer Garip’in Youngstown State Üniversitesi'nden yüksek lisans programına kabul edilmesi, Burak Çetin’in ise Sam Houston State Üniversitesi'nden asistanlık alması Fırat’ın gurur tablosuna bir artı olarak eklenmiştir. Daha önce mezun olan ve Türkiye'ye dönen mezunlarımızdan ikisinin TÜBİTAK’a ve bir mezunumuzun ise TRT World’de çalışmak üzere kabul almaları, bu programın farklılığını ortaya koymaktadır.

11.05.2018 tarihinde Amerika'da mezun olan Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin mezuniyet töreni videosuna ve resim galerisine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet Töreni Videosu

Mezuniyet Töreni Resim Galerisi

Ayrıca Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Asaf Varol’un UOLP öğrencilerimizin mezuniyeti ile ilgili yazmış olduğu "Amerika’da Mezuniyet (UOLP) ve Burukluk" başlıklı yazısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.