Sıfır Atık İnovasyon Ödülü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında, 'Yarınları Kurtarmaya Bugünden Başla' temalı 2.Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi  İstanbul Haliç Kongre merkezinde 01 Kasım 2019 da gerçekleştirildi.
Zirvede, Fırat Üniversitesi Teknolojisi Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümümüz öğrencilerinden Engin Ülger ve Yunus Emre Aydın'ın Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu'nun danışmanlığı ve yönetiminde hazırladıkları "Yapay Zekalı Katı Atık Ayıklama Makinesi" Sıfır Atık İnovasyon ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerimizin ödülleri, Sayın Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum tarafından verildi.

TEKNOFEST-2019 başarılarının ardından, Sıfır Atık İnovasyon ödülü başarılarından dolayı Proje danışmanlığını yapan Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu'nu ve öğrencilerimizi kutluyoruz.