2019-20 Bahar Dönemi İşyeri Eğitimi Dönem Sonu Değerlendirilmesi

1- İşyeri eğitimi defterlerini firmaya imzalatamayanlar defterlerini firmaya email ile gönderecektir. Firma yetkilisi görüldü bilgisi ve gizli evrakını taratıp işyeri eğitimi komisyonuna kurumsal firma mail adresi üzerinden yazilimisyeri@gmail.com adresine email olarak gönderilecektir.

2- İşyeri eğitmine yaz döneminde devam edecek olan öğrenciler 15 Haziran 2020 - 24 Temmuz 2020 Tarihleri arasında işyeri eğitimlerini gerçekleştirebilirler.

3-İşyeri eğitimini belirli sürede firamada yapıp daha sonra proje ile devam eden öğrencilerin işyeri eğitimi 2 kısımdan oluşmaktadır. İşyeri eğitiminde firmada bulundukları süreyi 1. maddeye göre yapmaları, 2. kısmı ise hazırladığı projeyi işyeri eğitimi dosyasına ekleyeceklerdir. 2. kısım için onay danışman hoca tarafından verilecektir.

4-İşyeri eğitiminde projesini yetiştiremeyen öğrenciler 20 Haziran 2020 ye kadar tamamlayabilirler, bu süre zarfında da tamamlayamayanlar bütünleme sınavına gireceklerdir ve 10 Temmuz 2020 ye kadar defterlerini sisteme yüklemelidirler.