Yaz Okulunda Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine (Güncelleme: 06.08.2020)

Staj-1 ve Staj-2 eğitimlerini yaz okulunda tamamlayacak öğrencilerin sunumları aşağıdaki talimatlara göre yapılacaktır.

• Gizli evrakın şirket yetkililerinin kurumsal epostaları üzerinden firatyazilimstaj@gmail.com adresine eposta olarak gönderildiğinden emin olunuz.
  • Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bir sunum hazırlayınız.
  • Sunumuzu çevrimdışı olarak bir video formatına dönüştürünüz.
  • Videonuzu herkesin erişebileceği bir platforma yükleyiniz.
  • Sunum, staj defteri, sunumda kullanılan kodlar ve videoyu yüklediğiniz adresin linkini firatyazilimstaj@gmail.com adresine eposta olarak en geç 16 Ağustos 2020 tarihine kadar iletiniz.
  • Gönderilen epostaların konu kısmına mutlaka staj1/2_öğrencino_adsoyad bilgisi yazılmalıdır.
  • Gerek görülmesi durumunda sizlerle iletişime geçilerek ayrıca yüz yüze sunum yapmanızda istenebilir. Bu tip durumlarla karşılaşmamak için mümkün olduğunca açık, bilgilendirici sunum videoları hazırlamanız tavsiye edilmektedir.
  • 2. ve 3. Staj dönemlerinde (4 Ağustos 2020 - 31 Ağustos 2020 ya da 24 Ağustos 2020 - 18 Eylül 2020) staj yapan öğrenciler staj bitiminden en geç 1 hafta içinde yukarıdaki talimatlara uygun şekilde evraklarını teslim edeceklerdir.

İlgili öğrencilere duyurulur.