İşyeri Eğitimi Final Değerlendirmesi Hk.(Güncellendi)

İşyeri Eğitimim Final Değerlendirmesi Hakkında Bilgilendirme

• İşyeri eğitimlerinin değerlendirmeleri uzaktan eğitim sisteminin sunmuş olduğu imkanlar kullanılarak gerçekleştirilecektir.
  • Gizli evrakın şirket yetkililerinin kurumsal epostaları üzerinden yazmuhtek@firat.edu.tr adresine eposta olarak gönderilmesi gerekmektedir. Eposta konu kısmına öğrenci no_şirket karne notu yazılmalıdır.
  • Dijital olarak hazırlanacak işyeri eğitimi defteri günlük doldurulmalıdır. Her gün için planlarınız, gerçekleştirdikleriniz, tamamlayamadıklarınız ve kazanımlarınızı günlük olarak belgelemeniz beklenmektedir.
  • İş yeri eğitimi için bir sunum hazırlayınız.
  • Sunumunuzu çevrimdışı olarak bir video sununuz. Mümkün ise videoda yüzünüzün görünmesi istenmektedir.
  • Videonuzu herkesin erişebileceği bir platforma yükleyiniz. (Tercihen YouTube)
  • Sunum, işyeri eğitim defteri, sunumda kullanılan kodlar ve videoyu yüklediğiniz adresin linkini hem yazmuhtek@firat.edu.tr adresine eposta olarak gönderiniz hem de uzaktan eğitim sisteminde kayıtlı olduğunuz hocaya en geç 10.01.2021 23:59 tarihine kadar iletiniz. Geç gönderilen çıktılar final kapsamında değerlendirilmez.
  • Gönderilen epostaların konu kısmına mutlaka final_öğrencino_adsoyad bilgisi yazılmalıdır.
  • Gerek görülmesi durumunda sizlerle iletişime geçilerek ayrıca yüz yüze sunum yapmanızda istenebilir. Bu tip durumlarla karşılaşmamak için mümkün olduğunca açık, bilgilendirici sunum videoları hazırlamanız tavsiye edilmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.