Mesleki Uygulama I-II Değerlendirmesi Hk. (Güncellendi)

Mesleki Uygulama I-II Değerlendirmesi Hakkında Bilgilendirme

• Mesleki Uygulama I-II değerlendirmeleri uzaktan eğitim sisteminin sunmuş olduğu imkanlar kullanılarak gerçekleştirilecektir.
  • Gizli evrakın şirket yetkililerinin kurumsal epostaları üzerinden firatyazilimstaj@gmail.com adresine eposta olarak gönderilmesi gerekmektedir. Eposta konu kısmına öğrenci no_şirket karne notu yazılmalıdır.
  • Dijital olarak hazırlanacak staj defteri günlük doldurulmalıdır. Her gün için planlarınız, gerçekleştirdikleriniz, tamamlayamadıklarınız ve kazanımlarınızı günlük olarak belgelemeniz beklenmektedir.
  • Mesleki Uygulama I-II stajınız için bir sunum hazırlayınız.
  • Sunumunuzu çevrimdışı olarak bir video sununuz. Mümkün ise videoda yüzünüzün görünmesi istenmektedir.
  • Videonuzu herkesin erişebileceği bir platforma yükleyiniz. (Tercihen YouTube)
  • Sunum, staj defteri, sunumda kullanılan kodlar ve videoyu yüklediğiniz adresin linkini hem firatyazilimstaj@gmail.com adresine eposta olarak gönderiniz hem de uzaktan eğitim sisteminde kayıtlı olduğunuz hocaya en geç 17.01.2021 23:59 tarihine kadar iletiniz. Geç gönderilen çıktılar final kapsamında değerlendirilmez.
  • Gönderilen epostaların konu kısmına mutlaka final_öğrencino_adsoyad bilgisi yazılmalıdır.
  • Gerek görülmesi durumunda sizlerle iletişime geçilerek ayrıca yüz yüze sunum yapmanızda istenebilir. Bu tip durumlarla karşılaşmamak için mümkün olduğunca açık, bilgilendirici sunum videoları hazırlamanız tavsiye edilmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

NOT: İlgili duyuruda ki son gönderme tarihi, Güz döneminde staj dersini otomasyonda seçen (not girişi yapılacak) öğrenciler için geçerlidir.