2020/2021 Bahar Dönemi Mesleki Uygulama ve İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

İşyeri Eğitimi Hakkında Bilgilendirme

• İşyeri eğitimi Başlangıç Tarihi: 22.02.2021 Bitiş Tarihi: 30.05.2021
  • İşyeri eğitimini alan bir öğrenci, bu tarihler arasında Mesleki Uyg.I-II yapamaz.
  • İşyeri eğitimi online olarak okulda, yüz yüze olarak okulda, online bir firmada, yüz yüze bir firmada yapılabilir.
  • İşyeri eğitimi yapacak tüm öğrencilerin aşağıdaki bağlantıdaki ilgili formu en geç 18.02.2021 23:59’a kadar doldurması gerekmektedir.

Mesleki Uygulama Hakkında Bilgilendirme

• İşyeri eğitimini alan bir öğrenci, Dönem içerisinde (22.02.2021  - 30.05.2021 tarihleri arasında) mesleki uygulama I/II dersleri alınamaz.
  • Mesleki uygulama dersleri ile işyeri eğitimi aynı dönem dersi olarak seçilebilir. (Ama daha önceki dönemlerde(yaz) Mesleki uygulamalarını yapmış olması şartıyla) Aynı tarih aralığında işyeri eğitimleri ve mesleki uygulamalar asla olamaz.
  • İşyeri eğitimi almayan öğrenciler, Mesleki Uyg.I ve II aynı dönem içinde alabilirler.
  • Mesleki uygulama dersi notu bahar döneminde girilecek öğrencilerin iki seçeneği bulunmaktadır.
    • Mesleki uygulama dersini daha önce tamamlamıştır. Sadece not girişinin yapılması için dersi seçmiştir.
    • 31.05.2021 - 27.06.2021 tarihleri arasında tamamlamış olması gerekir. Bu tarih aralığında sınavlara denk gelen günlerin telafi edildiğinin öğrenci tarafından belgelenmesi gerekmektedir.
  • Mesleki uygulama dersleri online olarak okulda, yüz yüze olarak okulda, online bir firmada, yüz yüze bir firmada yapılabilir.
  • Mesleki uygulama yapacak tüm öğrencilerin aşağıdaki bağlantıdaki ilgili formu en geç 18.02.2021 23:59’a kadar doldurması gerekmektedir.

Maksimum alabileceğiniz dersler, işyeri eğitimi ve mesleki uygulama derslerini hangi koşullarda alınabileceğine ilişkin bilgiler, vb. için bölüm web sayfasındaki sık sorulan soruları, öğrenci işleri yönetmeliğini dikkatlice okuyunuz ardından sorularınız için danışmanınız ile iletişime geçiniz. Bu kanallar aracılığı ile sorularınıza hala cevap bulamadığınız durumlarda işyeri eğitimi komisyonu üyelerine eposta ile ulaşınız.